GERUCHTEN. Nieuwe topclub droomt van Hazard, Real doet gigantisch bod bij Bayern

© Photo News

Het EK in Frankrijk mag dan wel in volle gang zijn, de transfermolen staat nooit stil. Daarom zetten we de meest opvallende geruchten op rij!

vtvn

We beginnen met een brok Real Madrid. Los Blancos staan voor een drukke zomer en willen opnieuw de Spaanse titel pakken. Om enkele serieuze aankopen te kunnen doen, hopen Zinedine Zidane en co op korte termijn James Rodriguez en Alvaro Morata te verkopen. Hun vraagprijs voor dit duo? Zo’n slordige €150 miljoen volgens Sport. Daarmee hoopt Real onder andere de aankoop van David Alaba te bekostigen. De Spaanse topclub zou namelijk al een bod van liefst €65 miljoen gedaan hebben voor de Oostenrijker van Bayern. Dat zegt AS.

Real zou bovendien interesse hebben in Laurent Koscielny. De verdediger is de rots in de branding bij Arsenal maar de toekomst van Raphaël Varane is onzeker bij de Koninklijke, zeker nu Bayern zich gemeld heeft voor de Fransman. Real houdt daarom Koscielny achter de hand indien Varane zou vertrekken, aldus Foot Mercato en Le Parisien.

Daarnaast zou Zidane ook interesse hebben in N’Golo Kanté en Eden Hazard. Kanté heeft een afkoopclausule van €25 miljoen in zijn contract bij Leicester, terwijl Hazard uiteraard wel wat meer moet kosten. Los Blancos zouden echter Morata plus €48 miljoen willen bieden voor de Rode Duivel, aldus de Daily Mirror. Real krijgt voor beide spelers echter stevige concurrentie, vooral van PSG en nu ook Juventus.

De Oude Dame droomt zelfs van Hazard nu het zijn pijlen volledig richt op winst in de Champions League. Coach Max Allegri kon al Miralem Pjanic en Dani Alves verwelkomen in Turijn, maar Juve wil zijn offensief departement uitbreiden en Hazard is dé man voor Allegri, aldus La Gazzetta dello Sport. Uiteraard hebben de Bianconeri enkele alternatieven achter de hand. Zo gaan ze opnieuw vol voor Alexis Sanchez, terwijl de Poolse international Arkadiusz Milik, het Braziliaanse supertalent Gabriel Jesus, de Colombiaan Jackson Martinez en Javier “Chicharito” Hernandez van dichtbij gevolgd worden.

Bij PSG zijn ze dan weer dicht bij de overgang van twee spelers. Dat Thomas Meunier mogelijk naar de Franse landskampioen trekt, wisten we al . De Rode Duivel zou gesproken hebben met de Parijzenaars, die zo’n zeven miljoen euro op tafel willen leggen voor de rechtsachter van Club Brugge. PSG trekt echter ook aan de mouw van Hatem Ben Arfa. De balgoochelaar maakte furore bij Nice en stond even in de belangstelling van Barcelona. Volgens verschillende Franse bronnen staat hij echter op het punt om te tekenen voor PSG.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naar Manchester United. José Mourinho wil koste wat het kost Neymar naar Old Trafford halen. Volgens Mundo Deportivo plannen de Red Devils een “all-out offensief” op de Braziliaan, die zijn contract wel gaat verlengen tot 2021. Manager Mino Raiola mag dan wel zeggen dat Zlatan Ibrahimovic nog altijd niet zeker is waar hij volgend seizoen gaat spelen, volgens de Daily Mail zal de Zweed vrijdag zijn medische testen afleggen en tekenen voor United. De transfer van Henrikh Mkhitaryan zou volgens Bild volgende week aangekondigd worden. Man Utd zou €42 miljoen betalen aan Borussia Dortmund. En uiteraard meldt L’Equipe dat United onderhandelt met Juve omtrent Paul Pogba...

Op naar Manchester City. Pep Guardiola haalde al Ilkay Gundogan in huis en zou volgens de Daily Telegraph op hun punt staan om Nolito voor €18 miljoen over te nemen van Celta de Vigo. Daarbovenop denkt City ook aan doelman Claudio Bravo en verdediger John Stones, terwijl Pablo Zabaleta op weg lijkt naar AS Roma. Voor Stones is City bereid €24 miljoen plus Wilfried Bony te bieden aan Everton.

Arsenal leidt volgens L’Equipe dan weer de dans voor Lyon-aanvaller Alexandre Lacazette. PSG zit ook achter de 25-jarige goalgetter, die aangegeven heeft weg te willen bij de club. Tottenham en West Ham toonden eerder al interesse in de Fransman. De Gunners zijn echter ook nog altijd geïnteresseerd in Gonzalo Higuain. Die weigerde onlangs zijn contract bij Napoli te verlengen en dus is de kans op een transfer groot. De Argentijn moet minstens €60 miljoen opbrengen en dus komt opnieuw PSG in beeld, net als Atletico Madrid.

De club van Yannick Carrasco heeft wel enkele alternatieven achter de hand. Zo wordt volgens AS ook Carlos Bacca gelinkt aan Atletico, dat een bod van €30 miljoen zou overwegen. Marca heeft het dan weer over Pierre-Emerick Aubameyang. De club zou daarnaast ook nog steeds Diego Costa willen overnemen van Chelsea, wat met de overgang van Michy Batshuayi naar Londen plots tot de mogelijkheden behoort. Ondertussen vallen bij Napoli de namen van Mauro Icardi, Romelu Lukaku en Christian Benteke. De club weigerde wel een bod van Stoke City ter waarde van €25 miljoen voor Manolo Gabbiadini.

Een leuke om af te sluiten: Will Grigg, u weet wel de hitsensatie van het EK bij Noord-Ierland, kan op interesse rekenen van Hamburg. Hij scoorde 28 keer voor Wigan in de Engelse derde klasse, maar speelde geen enkele minuut op het EK. Fans van Hamburg hebben echter een petitie gestart om de 24-jarige aanvaller naar de Bundesliga te halen, aldus de Daily Mirror. Grigg zou zo’n €1,5 miljoen moeten kosten.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen