Susan Sarandon geeft critici lik op stuk met nieuwe foto van decolleté

© Instagram

De Amerikaanse actrice Susan Sarandon (69) is een van de bekende gezichten in de nieuwste modecampagne van ontwerper Marc Jacobs. Ze poseert ze met een creatie die haar decolleté beklemtoont, een knipoog naar de kritiek die ze eerder kreeg toen ze met een uitgesneden jurk op de rode loper verscheen

vwh

Marc Jacobs heeft het sensuele campagnebeeld woensdag gedeeld via Instagram en plaatste er een ode aan de actrice en haar carrière bij. Daarin heeft hij het onder meer over haar rol als Janet in The Rocky Horror Picture Show. “De film was een uitnodiging (of een excuus) om zich te verkleden en jezelf onbevreesd te uiten. De cultklassieker maakte het acceptabel dat jongens kleren droegen met pailletten, voor satijnen creaties kozen of zelfs visnetten om het lijf hadden. Toen werd ik verliefd op Susan Sarandon”, staat er.

 

A photo posted by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

“Haar intelligentie, moed, kracht , overtuiging en gevatheid is altijd bewonderenswaardig voor me geweest. Ze beschikt over een verleidelijke kwaliteit, zegt altijd wat ze denkt en neemt risico’s. Haar talent als actrice is buitengewoon. De prachtige Susan Sarandon werd nu door David Sims gefotografeerd voor onze herfstcampagne”, staat er nog.

Statement

De foto is echter veel meer dan gewoon maar een sexy kiekje. In januari van dit jaar ging Sarandon naar SAG Awards in een wit broekpak van Max Mara met daaronder niets meer dan een zwarte beha. Op Twitter kreeg ze veel kritiek op haar opvallende outfitkeuze, onder meer van tv-persoonlijkheid Piers Morgan die de outfit van de actrice “verschrikkelijk ongepast” vond.

 

A photo posted by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Enkele dagen daarna reageerde Sarandon door een kiekje uit de oude doos te delen waarop ze ook in beha poseerde. Sinds het relletje verschijnt ze wel vaker met diep decolleté op de rode loper. Tijdens het filmfestival van Cannes deelde ze nog een foto met boezemvriendin Salma Hayek waarop hun boezems, jawel, de hoofdrol speelden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen