Vanden Borre mist stunt tegen PSG door blessure

De miljoenenploeg Paris Saint-Germain heeft zwaar verloren op bezoek bij Montpellier. De kampioen kreeg er drie doelpunten om de oren en kon daar zelf niks tegenover stellen.

sdv

Paul Lasne opende vlak voor de rust de score voor de thuisploeg, onmiddellijk na de rust kregen de sterren van PSG er een tweede om de oren van Ellyes Skhiri. In de 80ste minuut velde Ryad Boudebouz het genadeschot.

Thomas Meunier bleef bij PSG de volledige wedstrijd op de bank, Anthony Vanden Borre zat bij Montpellier niet in de selectie door een blessure.

Het was al van 27 november 2011 geleden, een 3-0 nederlaag tegen Marseille, dat PSG nog eens met drie doelpunten verschil verloor.

PSG staat tweede in de Ligue 1 op een punt van OGC Nice. De ploeg van Mario Balotelli kan morgen nog verder uitlopen als ze winnen van Toulouse. AS Monaco kan straks nog over de Parijzenaars springen als het wint van staartploeg Bastia.

Bekijk alle uitslagen uit de Franse competitie hier.