© W&F

Puts Toneel strikt opnieuw Ruud de Ridder

Toneelkring Putte Ertbrand slaagt er opnieuw in om een stuk van Ruud de Ridder op de planken te zetten. “Frans de facteur is ne charmeur” werd alleen vrijgegeven voor het amateurgezelschap aan de grens. Succes opnieuw verzekerd, want er zijn nu al extra speeldagen ingelast.

EVDW

Het Puts toneel lukt het om steeds weer opnieuw stukken van Ruud de Ridder op te voeren.

“Niet alleen de acteurs kunnen zich hierin uitleven, ook onze technische ploeg moet hier zijn sterkste kant laten zien door een decor te bouwen op een redelijk klein podium”, aldus toneelsecretaris Marc Kuypers. De regie is ook dit jaar opnieuw in handen van Lieve Van Aelst.

Het nieuwe toneelseizoen loopt in januari en februari. De enige twee voorverkoopdagen in het Gildenhuis aan de Partizanenstraat 1 zijn 29 november van 8u tot 12u en maandag 1 december van 20 tot 22 uur. Kaarten kosten zes euro en worden nadien enkel telefonisch verkocht via 0477.99.36.40. Er zijn nog kaarten voor vrijdagen 23 januari en 6, 20 en 27 februari om 20 u. Voor zaterdagen 10, 17, 24 januari en 14 februari om 20 u. en voor zondagen 25 januari, 8 en 22 februari 2015 om 14 u.

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER