© lutgard gijsens

Okra viert jaarlijks ledenfeest

Met het intreden van het echte herfstweer trokken 101 Okra leden op woensdag 22 oktober naar het ontmoetingscentrum voor het jaarlijks ledenfeest. Ze werden in dit jubileumjaar uitbundig verwelkomd met een heerlijke aperitief door de feestelijk animeren The Cox Brothers.

lutgard gijsens

Rond 11.30u waren alle plaatsen aan de feestelijk gedekte tafels al ingenomen. Voorzitter Lutgaar verwelkomde iedereen en gaf nadien het woord aan onze nieuwe proost: pastoor Kris Van Strydonck. Voor hem is alles nog nieuw en hij beloofde er zoveel mogelijk voor ons te zijn. Het heerlijk feestmaal kon beginnen met een tongstrelende zalmcoctail, een uitnodigende waterkersroomsoep, een kleurrijke hoofdschotel met kipfilet en afsluitend een heerlijk smakende bavarois Het mocht ook wel iets meer zijn in dit jubileumjaar. Nadien kwamen we aan het hoogtepunt van de feestnamiddag.

Tijdens een fotopresentatie van zeven 80-jarige- en drie 90-jarige Okra-leden werd hun levensloop naar voor gebracht door de verschillende bestuursleden met de bijhorende felicitaties en geschenken.Schepen Louis Linsen sprak nadien de feestelingen en aanwezigen toe met lovende woorden. Hij wenste iedereen nog fijne gezonde en gelukkige jaren toe. Al de jarigen kregen dan nog van de Stad Peer een aangepast geschenk van de Wereldwinkel en natuurlijk werden dan nog vele foto’s gemaakt voor het nageslacht.Ondertussen amuseerde ons The Cox Brothers met aangepaste grappen, sketches en liedjes. Het ging er heel vrolijk aan toe en de sfeer zat er goed in. Na een tas koffie en gebak wuifde de voorzitter ons uit met vele dankwoorden en spoedig weerzien op de volgende activiteiten. Iedereen was tevreden en dankbaar voor de feestelijke, ontspannende en gezellige namiddag.

90-jarigen: Leten Tieneke, Verschakelen Miet en Nouwen Anna.80-jarigen: Aerts jef, Vanderlocht Gerard, Vanbuel Fien, Hermans Jacqeline,Van Hoijdonck Kamiel, Luys Arnold en Swennen Lies.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer