© Twitter/Dieter Tielemans

Belgische militairen vinden hartverwarmende boodschap na patrouille: “Jullie zijn onze engelbewaarders”

Een aantal Belgische militairen heeft onlangs na een patrouille een hartverwarmende boodschap en een roze bloem aangetroffen bij hun voertuig. “Bedankt voor alles wat jullie voor ons doen. Jullie zijn onze engelbewaarders”, stond er te lezen.

nadb

Sinds de toegenomen terreurdreiging in Europa en de aanslagen in Zaventem en Brussel zijn er nog steeds militairen die dagelijks patrouilleren op sommige plaatsen in ons land. En hun werk wordt duidelijk geapprecieerd. Dat blijkt uit de boodschap die ze onlangs ontvingen na een patrouille.

Het is niet duidelijk wie de boodschap heeft achtergelaten of waar de foto genomen is, maar het Belgische leger kon de hartverwarmende attentie duidelijk appreciëren.

Onder hun bericht op Twitter maakten ook heel wat andere mensen van de gelegenheid gebruik om onze militairen te bedanken. “Blijf de burgers beschermen. Wellicht niet altijd gemakkelijk, maar broodnodig. Dank!”, reageerde iemand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer