Vijf trends op de rode loper van de Oscars

Een Oscaruitreiking brengt elk jaar enkele sterrentrends met zich mee. En wat beroemdheden dragen, dat dragen wij binnenkort misschien ook. Deze vijf trends waren anno 2015 prominent op de rode loper.

vwh

Oorringen met edelstenenVan smaragdgroen tot paars: glamoureuze oorringen met (echte) edelstenen zijn hip. En hoe groter hoe beter.

GestriktVergeet dassen: mannen die zich willen opkleden werken een chique look af met eens strik naar het voorbeeld van Bradley Cooper en co.

Neil Patrick Harris, Steve Carell, Bradley Cooper

V-decolletéJennifer Lopez draag bijna niets anders dan diepe V-decolletés, maar ook andere sterren vinden het net iets pittiger dan de ronde variant. Gewoon opletten dat je niet te veel bloot laat zien ter hoogte van je benen, want dan mist het diepe decolleté zijn sexy effect.

Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Margot Robbie

KijkgaatjeEen diep decolleté net iets teveel van het goede? Een kijkgaatje tussen net onder of tussen je borsten is minder bloot, maar toch even sexy.

Lupita Nyong'o, Anna Kendrick, Lorelei Linklater

Blote rugEn als je iets origineler uit de hoek wil komen, dan ga je zoals Emma Stone of Cate Blanchet voor een decolleté maar dan op de rug.

Emma Stone, Robin Roberts, Cate Blanchett

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer