Zo ziet Kate Hudson er vandaag niet meer uit

© PN

De Amerikaanse actrice Kate Hudson heeft vaarwel gezegd aan haar lange goudblonde lokken. De 38-jarige ster heeft - net als veel van haar collega-filmsterren - haar haren gekortwiekt met een tondeuse voor een nieuwe filmrol. Nu circuleren ook voor het eerst foto’s van haar nieuwe coupe op het internet.

vwh

Kate Hudson werd in Los Angeles gesignaleerd met een gemillimeterde coupe. Die is niet blond, wel bruin, waardoor de ster er nog een tikkeltje onherkenbaarder uitziet. De voorbije weken poseerde de actrice nog vaak op Instagram, maar plaatste ze haar hoofd op een strategische plaats in het frame om haar korte coupe te verbergen. Waarom ze haar lokken afscheerde? Het heeft volgens fans wellicht iets te maken met een nieuw project met zangeres Sia, waarover nog niet meer details bekend zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hudson is niet de eerste ster die haar lokken afscheert. Onder meer Kristen Stewart en Cara Delevingne gingen haar onlangs voor.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen