© Margo Tilborghs

Dorpsdag Heide onder stralend blauwe hemel

Op de 29ste editie van de Dorpsdag in Heide-Kalmthout was het weer gezellig vertoeven. De populaire braderij, de grote rommelmarkt, sfeervolle terrasjes en leuke kermisattracties maakten van de Dorpsdag weer een uitermate gezellig gebeuren.

MaTi

De Heidestatiestraat en het aangrenzende Heidestatieplein waren voor tal van bezoekers de ideale plek om zondag toffe koopjes en leuke kortingen op de kop te tikken.

De winkeliers gooiden zondag hun de deuren open om hun handelswaar of diensten aan de bezoekers te presenteren. Ook enkele verenigingen stelden zich. Hier en daar kon je proeven van hapjes en drankjes. In de nabijgelegen Victorine van Mechelenlaan organiseerden de bewoners dan weer een garageverkoop.

Aan de andere kant van de spoorlijn konden de vele kijklustigen hun slag slaan op de grote rommelmarkt op en om het Heidestatieplein. Aan Sint-Jozefkerk vonden de Parochiefeesten plaats. Op de speelplaats van basisschool Sint-Jozef konden de kinderen terecht voor een kinderrommelmarkt. georganiseerd wordt. Verschillende groepen en verenigingen traden her en der op.

MaTi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER