© SMB

Heist krijgt oplawaai van Eupen

KSK Heist heeft zaterdag zijn meerdere moeten erkennen in Eupen. Op eigen veld ging het met 1-5 ten onder.

GF

De bezoekers namen een sterke start met al na één minuut een kans voor Taulemesse. Diezelfde Taulemesse was nadien nog een paar keer dreigend. Hernandez schoot Eupen op voorsprong met een lage knal.

Nog voor de rust was alles te herdoen na een doelpunt van Van Belle via Webers. In het eerste kwartier van de tweede helft klommen de gasten op een 1-4 voorsprong. Het werd nog 1-5. Na de pauze zette Eupen de puntjes op de i met onder meer twee goals van Bermudez.

SCHEIDSRECHTER: Lothar D’Hondt.DOELPUNTEN: 38’ Hernandez 0-1, 42’ Van Belle 1-1, 49’ Hernandez 1-2, 52’ Bermudez 1-3, 57’ Taulemesse 1-4, 70’ Bermudez 1-5.KSK HEIST: Michiels, Van Den Bergh, Grant, Van Belle, Buekers, Webers, Van Goethem, Boulaouali (78’ Santoro), Manuel, Luckermans (74’ Vets), Segers (58’ Lambrechts) .EUPEN: Van Crombrugge, Diagne, Kenne, Hernandez (70’ Sanogo), Bermudez (78’ Omyekiru), Garcia, Dufour, Taulemesse (65’ Curto), Blondelle, Dostilio, Timmermans.GELE KAARTEN: Buekers, Van Belle, Bermudez.RODE KAART: geen.