Creatieveling maakt muzikale hype van het moment nog geestiger

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Boiler Room-sessies zijn een echte hype op YouTube. Het principe? Top-dj's die in een kleine club draaien met enkele tientallen dansende mensen om zich heen. Leuk om naar te luisteren, maar ook om te zien, die enthousiaste mensen die al dan niet onder invloed met hun heupen wiegen. Een creatieve geest heeft de filmpjes nu nog net iets grappiger gemaakt.

Guy Stevens

Zoals je in bovenstaand filmpje ziet, staat elektronische dansmuziek centraal in de Boiler Room-sets. Bekende namen als A-Trak, Sven Väth, Len Faki en Kaytranada waagden zich er al aan. Omgeven door dansende mensen staan ze in een kleine club te draaien.

De filmpjes zijn de muzikale hype van het moment en worden telkens door vele duizenden mensen bekeken. Het heeft niet lang geduurd voor een creatieve geest zijn eigen ding ermee deed. Hij nam enkele beelden van de sets en plakte er enkele van de meest foute liedjes uit de jaren 90 over. Het resultaat is hilarisch.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen