© Koen Dhollander

Storycatchers bouwt opnamestudio's voor online video in Merksem

Begin 2018 zal het productiehuis Storycatchers twee studio’s openen in het gebouw van de oude Koekenfabriek in de Komiteitstraat.

kdm

Storycatchers is alvast begonnen met de voorbereidingen, het bedrijf maakt online video en YouTube-filmpjes.

'Steeds meer bedrijven schakelen over op video om hun producten te tonen, zulke video’s worden gemaakt door gespecialiseerde bedrijven zoals Storycatchers', zegt zaakvoerder zegt Hans Mathieu.

Het bedrijf zit nu nog in de Kloosterstraat in Ekeren maar komt dus binnenkort naar Merksem. 'Omdat mensen het niet gewoon zijn om voor de camera te staan, bouwen we ook een mooie ontvangstruimte. Ook de studio's zelf krijgen een meer vertrouwde inrichting want onze klanten moeten zich ontspannen en comfortabel voelen. Grote zwarte hallen zoals voor tv-opnames, zijn daar niet geschikt voor', zegt Mathieu.

Storycatchers helpt bedrijven bij het slim inzetten van online video in hun communicatie en marketing. Het bedrijf produceert video’s, beheert YouTube kanalen en verzorgt live uitzendingen van evenementen en presentaties op het internet.

De Koekenfabriek is een nieuwe gedeelde werkruimte in Merksem die vanaf september 2017 plaats zal bieden aan meer dan 50 ondernemers en freelancers uit de regio noord-Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER