Werchter Boutique op zaterdag 11 juli?

© rr

Nadat het vorig jaar lang stil bleef rond Werchter Boutique, het broertje van Rock Werchter en TW Classic dat meestal aan één headliner is opgehangen, bleek uiteindelijk dat de ­organisatie het festival met stille trom had afgevoerd. ‘We slaan een jaartje over omdat de band die we in ­gedachten hadden, heeft besloten om toch niet op tournee te gaan’, klonk het toen.

bpr

Ook voor de eventuele ­komende editie zijn er nog geen officiële details bekend. Toch ziet het ernaar uit dat Werchter Boutique deze zomer terugkomt. Er is zelfs al een richtdatum: 11 juli. ‘Het is nog niet honderd procent zeker – we moeten nog enkele knopen doorhakken – maar vermoedelijk kan het festival het weekend na TW Classic plaatsvinden’, zegt burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar, waartoe Werchter behoort. De website van Werchter Boutique heeft intussen ook een up­date gekregen, maar blijft vaag: niet meer dan een ­homepage waarop See you soon staat te lezen.

Met de deur op een kier voor een nieuwe editie, en AC/DC en U2 van de baan, kan alvast weer druk worden gespeculeerd over de affiche. De voorlopig laatste Werchter Boutique vond plaats in juni 2013. De Britse stadionrockers van Muse mochten toen de ­honeurs waarnemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen