© GBS REYNAERDIJN

© GBS REYNAERDIJN

© GBS REYNAERDIJN

© GBS REYNAERDIJN

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

FOTO. Leerlingen Reynaerdijn schitteren op het podium

Het schooljaar zit er bijna op. Bij de Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn werd afgesloten met de apotheose: de musical ‘Crapuultjes’.

Tim Van Landeghem

Basisschool Reynaerdijn regisseert al meer dan 25 jaar musicals met al zijn leerlingen. Ook dit jaar keken de leerlingen er opnieuw uit om de rol van hun leven te spelen.

De leerlingen brachten afgelopen weekend de musical “Crapuultjes!” naar het gelijknamige jeugdboek van auteur Frank Pollet. "Het verhaal gaat over dromen, talenten maar vooral over….vriendschap", zegt Carine Janssens van Reynaerdijn. "Sinds januari is er hard gewerkt om deze productie tot stand te laten komen: audities voor de rolverdeling, teksten aanpassen, bijhorende muziek zoeken, decor bedenken, licht- en geluidsplannen maken, veel repeteren,… Het was soms druk maar de leerlingen waren steeds enthousiast om te repeteren. Dat zal ons steeds bijblijven."

Janssesns geeft bovendien aan dat er opnieuw wat talenten zijn ontdekt. "Zangtalent, acteertalent, talent op technisch vlak, enzovoort. Daar gaat het om."

Met dank aan de dorpsfotograaf voor het beeldmateriaal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER