Kwartiertje met Eden Hazard? Dat is dan 60.000 euro, alstublieft!

© AFP

Voetbal wordt meer en meer een product, dat blijkt nog maar eens uit gelekte documenten in het kader van Football Leaks. Zo meldt de krant Le Soir dat een familie bereid was 60.000 neer te tellen voor een meet and greet van een kwartiertje met Rode Duivel Eden Hazard.

Uit documenten van het marketingbedrijf dat de rechten van Eden Hazard beheert, blijkt welke verzoeken er allemaal op een topspeler afkomen. Zo zou het bedrijf Chang (een Thais bierbedrijf dat ook shirtsponsor is van Premier League-club Everton) geïnformeerd hebben welke spelers het voor 300.000 dollar kon krijgen voor een reclamecampagne in Thailand in aanloop naar het WK van 2014. Voor die som kon de bierbrouwerij ofwel Romelu Lukaku, ofwel Eden Hazard krijgen, want de twee Rode Duivels behoren blijkbaar tot de duurste categorie.

Uit dezelfde documenten blijkt ook dat alles mogelijk is voor wie maar genoeg geld op tafel legt: zo zou een familie met twee kinderen bereid zijn geweest om 60.000 neer te tellen voor een ontmoeting van 10 minuten tot een kwartier met Hazard en diens coach bij Chelsea, José Mourinho.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen