Johnny Depp moet van rechter uit buurt van echtgenote blijven na geval van agressie

© ap

© ap

© ap

© reuters

© reuters

© ap

© ap

© REUTERS

1 / 8
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een rechter heeft Johnny Depp vrijdagavond een omgangsverbod opgelegd. De 52-jarige acteur mag niet meer in de buurt komen van zijn echtgenote Amber Heard, met wie hij in een vechtscheiding verwikkeld zit. Depp zou haar tijdens een ruzie hebben geslagen en zijn smartphone naar Heard gegooid hebben. "Ik ben bang dat Johhny naar ons huis zal terugkeren om mij te terroriseren", zei Heard in de rechtbank.

mtm

Amper een paar dagen nadat bekendraakte dat Johnny Depp en Amber Heard zouden scheiden, beschuldigt de actrice Depp van huiselijk geweld. Zo daagde ze volgens showbizzwebsite TMZ.com vrijdag op in de rechtbank met blauwe plekken in haar gezicht. Volgens Heard was dat het gevolg van een hoog opgelopen ruzie tussen de twee. "Johnny was high en dronken", getuigde ze. "Hij heeft me geslagen, zijn smartphone in mijn gezicht gegooid en aan mijn haar getrokken. Ik ben nu bang dat hij naar ons huis zal terugkeren om mij te terroriseren, zowel fysiek als mentaal."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook in april zou de acteur haar al eens aangevallen hebben. "Hij was mijn verjaardagsfeestje vergeten en daagde uiteindelijk veel te laat op, opnieuw high en dronken", zegt ze. "Hij duwde me op de grond. Daarna heb ik hem een tijdje niet meer gezien."

De rechter legde de acteur een omgangsverbod op: hij moet ongeveer 100 meter uit haar buurt blijven. Volgens Depps advocate Laura Wasser zou hij daar geen probleem mee hebben. Hij weigert haar wel alimentatie te betalen.

Wasser wilde verder niet reageren op de beschuldigingen. Depp zelf was niet aanwezig in de rechtbank. Hij zit momenteel in Portugal, waar hij optreedt met zijn band Hollywood Vampires.

Depp en Heard trouwden vijftien maanden geleden, en hebben samen geen kinderen. Ze ontmoetten elkaar in 2011 tijdens de opnames van de film The Rum Diary. Een jaar later gingen Depp en zijn partner Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar. In februari 2015 gaven Heard en Depp elkaar het jawoord. Heard was Depps tweede vrouw: tussen 1983 en 1986 was hij getrouwd met Lori Anne Allison.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen