© Jeffrey Gaens

Susic ondergaat fysieke en medische tests in Genk

KRC Genk heeft zoals verwacht een akkoord bereikt met aanvallende middenvelder Tino-Sven Susic (24) en zijn club Hajduk Split. Het transferbedrag schommelt rond de twee miljoen euro, er zijn geen extra bonussen in de deal opgenomen. Susic zelf zou volgens Kroatische media 450.000 euro per jaar verdienen in Genk. Hij tekent een driejarig contract, met een optie op twee extra seizoenen.

MG

Omdat zijn vlucht vertraging opliep, legt Susic pas vandaag/maandag zijn medische en fysieke tests af in Genk. De Bosniër arriveerde zondag pas tijdens de tweede helft van de thuismatch tegen Zulte Waregem, hij pikte het laatste deel van de wedstrijd nog mee in de Luminus Arena.

Op het moment dat de tests zijn afgelegd, wordt de transfer geofficialiseerd. Susic wordt mogelijk pas dinsdag officieel voorgesteld in Genk.

Castagne blijft

KRC Genk had afgelopen weekend gesteld als deadline voor een uitgaande transfer van Timothy Castagne. Torino kwam niet over de brug met een bevredigend bod. Daarom houdt KRC Genk Castagne aan zijn contract, dat nog loopt tot 2019.

Aangeboden door onze partners