Talpa Theater brengt 'Allo 'Allo

Het Talpa Theater uit Poederlee (Lille) heeft met 'Allo 'Allo, gebaseerd op de succesvolle Britse comedyreeks, een gloednieuwe voorstelling klaargestoomd. Het stuk gaat op zaterdag 7 maart in première.

Bart Van den Langenbergh

De acteurs van Talpa Theater Poederlee hebben de hele winter gerepeteerd voor hun nieuwe stuk: ‘Allo ‘Allo.

"‘Allo ‘Allo is een legendarische Britse comedyreeks. We volgen de avonturen van de overspelige Franse caféuitbater René Artois en zijn vrouw Edith. In een web van intriges verbergen zij het schilderij van De Gevallen Madonna Met De Dikke Tetten in opdracht van de Duitse bezetters", legt Charlotte Arnauts van Talpa Theater Poederlee uit. "En dan zitten er ook nog eens twee voortvluchtige Britse piloten op zolder, en wordt er een radio geleverd die vermomd is als opgezette kaketoe. Maar het café staat pas helemaal op stelten wanneer Hitler het dorp zal bezoeken en Michelle van het Verzet René wil betrekken in een plan om de führer voorgoed te elimineren."

Praktisch:

'Allo 'Allo, Talpa Theater, parochiecentrum Mollenhof, Lichtaartsesteenweg 1 Poederlee, 7-13-14-20-21 maart, telkens om 20u, tickets: 8 euro, http://www.talpatheater.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER