© OPZ

Zorgbedrijf legt fietsende senioren in de watten

De deuren van de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen staan altijd open voor fietsende senioren. In mei legt Zorgbedrijf Antwerpen hen extra in de watten met een gratis fietsnazicht, de kans om een fietsbijstandsverzekering te winnen en uitgestippelde fietsroutes langs de dienstencentra.

dph

De maand mei is de maand bij uitstek om er met de fiets weer op uit te trekken. Bij mooi weer houden sowieso heel wat fietsende senioren halt aan één van de 42 dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen voor een drankje of een snack. Dit jaar leggen de dienstencentra de fietsende senioren extra in de watten.

Gratis fietsnazichtOp woensdag 11 mei van 9.30 tot 17 uur kunnen bezoekers hun fiets gratis laten nakijken in dienstencentrum Victor De Bruyne. Een VAB-wegenwachter checkt kosteloos of de fiets in orde is voor de zomer. Kleine herstellingen zijn mogelijk mits betaling van het nodige materiaal (bijvoorbeeld een nieuw achterlicht).

Nieuwe klanten die in mei een driegangenlunch reserveren of meedoen aan een van de activiteiten in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen, maken kans op één van de 500 fietsbijstandsverzekeringen van VAB.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER