Real Madrid in eigen huis onderuit in Copa del Rey

Real Madrid verloor met 1-2 van Celta de Vigo in de kwartfinales van de Copa del Rey. Gelukkig voor de Koninklijke volgt op 25 januari nog een terugwedstrijd.

vml

Iago Aspas opende na de pauze de score voor Celta. In de 64e minuut werkte Marcelo een voorzet van Bongonda niet goed weg. Aspas stond op de goede plaats om de 0-1 vanop elf meter binnen te schieten. Vijf minuten later maakte Marcelo zijn foutje met een heerlijke volley in het dak van het doel goed, al kon Real Madrid niet lang genieten van de gelijkmaker. Amper een minuut later maakte Johny er alweer 1-2 van.

De Belg Theo Bongonda werd in de 87e minuut naar de kant gehaald en zag vanop de bank dat Celta de voorsprong vasthield. Volgende week moeten de Madrilenen in de terugwedstrijd op het veld van Bongonda en co vol aan de bak voor een plaats in de halve finales.

Het is de tweede nederlaag op twee wedstrijden in 2017 voor Real, en dat was balen voor Cristiano Ronaldo...