© Liefde voor Muziek

Stan Van Samang vindt gat in agenda voor ‘De Slimste Mens’

Erik Van Looy heeft de populairste Vlaamse zanger van het moment vastgelegd voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Stan Van Samang (36) werd al eerder getipt voor een deelname aan het populaire spelprogramma, maar er was één groot obstakel: zijn agenda.

tdl

Die agenda is overvol sinds de zanger dit voorjaar te zien was in het VTM-programma<I> Liefde voor Muziek</I>, waarin bekende Vlaamse artiesten elkaars nummers coveren. Sinds <I>Liefde voor Muziek</I> scoort hij de ene hit na de andere en wil iedereen een stukje van Stan. Dat obstakel is nu van de baan: De opnames van <I>De Slimste Mens ter Wereld</I> vinden voor Stan Van Samang pas plaats na zijn drukste maanden. Zo rondt hij einde september de opnames van het Vier-programma <I>Vermist</I> af en werkt hij begin oktober vier concerten af in de Antwerpse Lotto Arena. In de daarop volgende weken heeft Stan nog heel wat optredens, maar die zijn vooral in het weekend. Veel tijd om te ‘studeren’ voor <I>De Slimste Mens ter Wereld</I> is er dus wellicht niet; Stan zal het met zijn parate kennis moeten doen.</P>

Eerder raakte al bekend dat ex-tennisster Kim Clijsters en voorzitter Bart Verhaeghe van Club Brugge zullen aantreden in De Slimste Mens ter Wereld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER