© Inge Duimel

Judoclub JiGo Riemst kaapt medailles weg op Limburgs Kampioenschap

Zondag 25 januari vonden de Limburgse Kampioenschappen Judo plaats in Genk. Judoclub JiGo Riemst trok met vijf judoka's naar ginds, drie eerstejaars kadetten (U15), en twee tweedejaars kadetten. Ze kwamen met maar liefst drie Limburgs Kampioenen, een zilveren en een bronzen medaille naar huis. Alles vijf judoka's mogen door hun plaats in de top vier door naar de Vlaamse Kampioenschappen!

Inge Duimel

JiGo Riemst heeft gescoord, dat is het minste wat je kan zeggen. Seppe Kimps (2001) en Berend Duimel (2002) hebben hun titel zwaar bevochten en gingen dus zéér tevreden met goud naar huis. Proficiat! Tessa Vrancken (2001) mocht zich daarna ook bij de meisjes Limburgs Kampioen noemen!

Kailey Janssen (2002) ging de eerste wedstrijd onderuit maar herpakte zich nadien heel erg goed, streed voor de tweede plek en nam ook het zilver mee naar huis. Sara Meers (2002) streed eveneens voor wat ze waard was en zorgde ervoor dat Riemst alle kleuren in huis heeft, zij kaapte brons weg.

Een dikke proficiat allemaal! Nu op naar de Vlaamse Kampioenschappen. Coach Ronny Bergmans mag trots zijn op zijn pupillen, dank voor de coaching! Op de foto staan ze allemaal op hun plekje, op plek nr. 1 staat links Seppe Kimps, in het midden Tessa, en rechts van haar Berend Duimel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer