© cultuurdienst laakdal

Open je huiskamer of toon je talent tijdens ‘Gluren bij de Buren’

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Balen, Geel, Laakdal, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer.

Stefan Helsen

Gluren bij de Buren vindt plaats van vrijdag 22 tot zondag 31 mei. Je kan inschrijven tot 1 februari.

Huiskamers gezocht!Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Altijd al eens oog in oog willen staan met de artiest? Zet dan de deuren van je huiskamer wagenwijd open voor Gluren bij de Buren. Zin om mee te doen? Schrijf je snel in bij de cultuurdienst. Wij zorgen voor een artiest uit een buurgemeente en toeschouwers in jouw living. Jij zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Is je woonkamer te klein, maar heb je een grote veranda, een gezellige garage of misschien wel een leuk zaaltje ter beschikking? Neem dan zeker contact op met de cultuurdienst van je gemeente, want ook groepen podiumkunstenaars zoeken een fijne plek om op te treden. Wie weet vult jouw werkhuis zich met de klanken van een echte bigband!

Podiumtalent gezocht!Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Sta je graag voor een publiek en heb je al enige podiumervaring op zak? Wil je ook wel eens een keertje in de intieme sfeer van de huiskamer optreden? Toon je talent dan tijdens Gluren bij de Buren!Zin om mee te doen? Meld je snel aan bij de cultuurdienst:

Contact: cultuur@laakdal.be 013 35 31 60

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER