© fvv

Eddy uit ‘Thuis’ “Ik ga er alles aan doen om die relatie met Dieter ongedaan te maken”

Na anderhalf jaar afwezigheid is Eddy - gespeeld door acteur Daan Hugaert (67) - weer een volwaardig personage in ‘Thuis’. Hij mocht zelfs al meteen mee de seizoensfinale kleuren. Toch bleef de verhoopte confrontatie met liefdesrivaal Dieter uit. Maar in Dag Allemaal stelt hij de fans gerust: “Nog even geduld.”

nadb

Eddy is amper twee weken terug en hij heeft zichzelf alweer in de problemen gewerkt. Vooral door een knokpartij tussen Frank en Waldek aan te geven bij de politie.

Veel fans van ‘Thuis’ hadden echter gehoopt dat Eddy de hoofdrol zou spelen in een andere verhaalwending: die van een verzoening met Nancy. Tevergeefs.

Maar in Dag Allemaal stelt acteur Daan Hugaert gerust. “Onze Romeo wil zijn Julia wel degelijk terug, hoor”, zegt hij lachend. “Ondanks zijn contactverbod is Eddy te weten gekomen dat Nancy met Dieter is. Hij zal er alles aan doen om die relatie ongedaan te maken. Nog even geduld, dus.”

Zelf vindt hij de nieuwe relatie van Nancy veel saaier dan die met Eddy. “Die twee waren lang onafscheidelijk in ‘Thuis’. Ze hebben een grote levensdrift en stralen constant lust uit. We moeten eerlijk zijn: die twee zouden het overal met elkaar doen. Dat maakt hen juist zo populair. Ik ben heel blij dat Ann Pira (actrice die Nancy speelt, red.) zo fysiek meegaat in ons spel. Wij gaan er altijd voor op de set.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER