© Patrick Hattori

© Patrick Hattori

© Patrick Hattori

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Familie achter Folliez bijna klaar voor opening Silo’s

In de tweede helft van november opent in Boortmeerbeek Silo’s de deuren. Dat is de nieuwe horecazaak van de familie die in Mechelen tot een klein jaar geleden het sterrenrestaurant Folliez runde en het paar achter de bekende traiteur Daniel’s.

Sven Van Haezendonck

Op de benedenverdieping van bedrijvencentrum De Malt aan de Leuvensesteenweg wordt met man en macht gewerkt om de nieuwe conceptzaak klaar te stomen. “Food, wine en lounge is onze baseline. Daarmee zeggen wij eigenlijk alles. Wij willen hier iets nieuw brengen in de horeca: lekker, eerlijk eten met goede wijn en de mogelijkheid om voor of na gezellig te loungen”, vertelt Danny Vanderschueren.

Stukje bijgebouwd

Normaal moest de zaak al in de lente klaar zijn om de eerste gasten te ontvangen. “De ruimte waar wij de keuken hadden gepland, bleek te klein. Omdat er voor de uitbreiding geen plek was in de oude mouterij werd een nieuw stukje bijgebouwd. De bouwvergunning daarvoor liet wat op zich wachten, maar ondertussen zijn we goed op dreef”, legt Vanderschueren uit.

Meer info: www.silos.be

Lees alles over de nieuwe zaak in de dinsdagkrant van Gazet van Mechelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER