© Marin Baetens

© Marin Baetens

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Grote verwendag in Huize Berchem

Het Dienstencentrum Huize Berchem vergastte de bewoners en de passanten op een heel uitgebreide verwendag met workshops, infosessie en behandelingen.

Marin Baetens

Voor slechts 5 euro mochten de deelnemers aan de sushiworkshop ook nadien alle bereide gerechten opeten. Jessica Van Humbeeck van het theewinkeltje Matsici gaf een demonstratie gezond thee drinken met daarbij de juiste manier om met de beste thee een goede kop thee te zetten, en daar is meer aan dan een zakje in heet water dompelen. Paola Martelloni spark over de heilzame werking van Aloe Vera en vertelde welk natuurlijk extract voor welke aandoening wordt gebruikt. Kleurconsulente Els Joris omschreef wat kleuren voor de mens betekenen en hoe men zijn uitstraling kan optimaliseren door beter "kleuren".

Voor de professionele welness behandelingen had men de keuze uit 1 van de 2 voorgestelde paketten ofwel gelaatsverzorging, reiki en handreflexologie , ofwel energiebehandeling, voetreflexologie en gelaatsverzorging. Bij de gelaatsverzorging werd meteen ook een manicure aangeboden. Reiki is een oude Japanse heelkunst die gebaseerd is op het traditionele handopleggen waarbij energie wordt doorgegeven die genezing en welzijn bevordert. Bij voetreflexologie worden de reflexen van het lichaam op de voet gemasseerd omdat de verschillende zones op de voet corresponderen met verschillende delen van het lichaam.

Lilith Kenis van All Well Spirited brengt de alternatieve welness voor de mentale en fysische gezondheid. bij haar kan men terecht voor een energiebehandeling, een diepe relaxatie therapie of een meditatie begeleiding maar ook voor droomwandelingen, een vertrouwensgesprek, energetiserende Qi Gong of handreflexologie.

Het Dienstencentrum bezorgt graag de contactgegevens van alle deelnemers aan dit evenement .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER