© vgd

© vgd

© vgd

© vgd

© vgd

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Rauw is klaar voor de Hoffeesten

Dit weekend organiseert TRauwfeest, het feestcomité van Mol-Rauw, de Hoffeesten.

Saskia Van Gestel

De Hoffeesten zijn de Rauwse dorpsfeesten die ondertussen al vele jaren een vaste waarde zijn. Nieuw dit jaar is de zelf-in-elkaar-getimmerde Zomerbar in de tuin van pastorie. "We organiseren ook voor de tweede keer de Putjogging, een loop langsheen de Put van 't Rauw en door de schaduwrijke Rauwse bossen", zegt de organisatie.

De opbrengsten van het feestweekend worden geïnvesteerd in nieuwe projecten van TRauwfeest en in feest- en ontmoetingszaal Hof van 't Rauw. Alle activiteiten starten aan 't Hof van 't Rauw, Kiezelweg 181, Mol

Zaterdag 27/8 om 15 uur: Putjogging.Kinderjogging (200 of 700 meter) start om 15 uur - jogging volwassenen om 15.30 uur (5, 10 of 15 km).Inschrijven kan ter plaatse. Deelnameprijs: kinderen 2 euro, Vabco-leden 4 euro, Val-leden 4 euro, niet aangeslotenen 5 euro.Douchen kan in de school van 't Rauw.Zaterdag 27/8 vanaf 14 uur: Zomerbar met kinderanimatie in de tuin van de pastorieZaterdag 27/8 vanaf 20 uur: Trappistenkot met alle trappisten van de wereld! Opgediend door felle paters en ondeugende nonnetjes. Zondag 28/8: Petanquetoernooi. Start om 10 uur, inschrijven kan ter plaatse om 9.30 uur.Er is die dag ook een BBQ en de Zomerbar is open.Zondag 28/8: Rauw doet mee aan de Schakelfietstocht. Voor de fietsers voorzien we muziek en serveren we heerlijke pensen met appelmoes, een streekproduct van Rauwse slager Jef Janssens.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER