‘Barcelona overweegt Messi te verkopen’

© AFP

FC Barcelona overweegt om zijn sterspeler Lionel Messi te verkopen. Met dat nieuws pakt de Spaanse krant ‘Sport’ vandaag uit. Onder meer PSG en Real Madrid zouden op de diensten van de Argentijn azen.

mio

Messi beleeft samen met Barcelona een moeilijke periode. Na de uitschakeling in de Champions League ging ook de Spaanse bekerfinale verloren en Messi zelf kon de laatste drie wedstrijden geen potten breken. De zin in het spelletje lijkt wat verdwenen.

De Spaanse krant Sport zegt nu, verwijzend naar televisiezender Televisió de Catalunya, dat Barcelona de mentaliteit van Messi stilaan beu is en niet weigerachtig zou staan tegenover een transfer van de topspits. PSG en Real Madrid toonden zich eerder al bereid om een kwart miljard euro op tafel te leggen om de Argentijn aan te trekken.

De geruchtenmolen kan dus opnieuw op volle toeren beginnen draaien, maar een transfer van de topspits - 26 en nu al een van de beste voetballers aller tijden - zou zeker een van de meest ophefmakende transfers uit de geschiedenis van het clubvoetbal zijn.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen