Kokosrotsjes

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Elke dag serveren wij u een heerlijk gerecht, met dank aan Piet Huysentruyt.

Piet Huysentruyt

Ingrediënten

2 eiwitten

30 gr. agave­siroop

100 gr. kokosrasp

15 gr. speltbloem

20 g maïzena

wat sojaboter

Bereidingswijze

Verwarm eerst de oven voor op 180 °C.

Klop daarna de eiwitten stevig op.

Meng er vervolgens de agavesiroop, de kokosrasp, de speltbloem en de maïzena door.

Vet een bakplaat zorgvuldig in met wat sojaboter.

Vorm dan ‘rotsjes’ van het deeg en leg ze op de bakplaat.

Bak ten slotte de koekjes af in de oven op 180 °C gedurende 10 minuten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer