Wordt Hélène ontmaskerd in Thuis?

© vrt

Na de zoveelste discussie tussen Marianne en Hélène wordt Marianne met de vinger gewezen. 'Ik geloofde even dat je veranderd was Marianne', zei Geert ijzig. 'Maar je bent nog altijd even erg als vroeger.' Marianne laat zich niet de les spellen en waarschuwt haar ex-echtgenoot. 'Je nieuwe vrouw is nog veel erger.' En helemaal ongelijk heeft ze niet.

lla

Voor Stan en Emma zitten de examens erop en dat moet gevierd worden. Op het feestje, waar zowel Marianne als Geert en Hélène uitgenodigd zijn, gaat het er gemoedelijk aan toe tot Hélène een gesprek aanknoopt met Marianne. De nieuwe vrouw van Geert daagt Marianne uit en voor ze kan reageren roept Hélène het uit. Ze speelt een aardig stukje toneel en wijst beschuldigend met de vinger naar Marianne. 'Maar Wat heb ik nu verkeerd gedaan', roept Hélène uit terwijl ze een kleine paniekaanval in scène zet. Ze wordt opgevangen door haar kleinkinderen en zowel Geert als Tom wijzen Marianne terecht.

Tom vindt het welletjes geweest en vraagt zijn moeder weg te gaan. Als Marianne haar handtas wil nemen, rinkelt de telefoon van Hélène. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en leest een eigenaardige sms van Henri. Als Tom zijn moeder vanuit de hal aanmaant om de loft te verlaten, besluit Marianne om de telefoon stiekem mee te nemen. Zal het net Marianne zijn die Hélène ontmaskert?

Wie ook op het feestje was, was Judith. Al leek de dokter er helemaal niet bij met haar gedachten. Sinds de kus in de dokterpraktijk met Toon kan ze aan niets anders meer denken. Zal Judith haar stabiele relatie met Tom op het spel zetten voor de sportieve Toon?

Wie helemaal niet meer twijfelt aan zijn beslissing is Lowie. Nadat de tiener ontdekte dat Luc schuldig is aan de dood van zijn moeder Leontien, zijn de stoppen van Lowie helemaal doorgeslagen. Hij heeft zijn vader hardhandig aan de deur gezet en huilt uit op de schouders van zijn vriendin Olivia.

En hij is niet de enige die met zijn emoties geen blijf weet. Ook het feestkoppel Frank en Simonne kregen de verrassing van hun leven. Hun zoon Franky, net terug uit Amerika, heeft besloten een geslachtsoperatie te ondergaan. Frank kan hier niet mee om en wordt razend. Hij stormt het huis uit en laat een huilende Simonne achter. Na een lang gesprek met haar zoon komt Simonne tot inkeer. Ze beseft dat haar zoon ongelukkig is met zijn lichaam en keurt zijn beslissing goed. Maar het gesprek het gesprek heeft Simonne ook aan het nadenken gezet. Ze brengt een bezoekje aan Yvette en nodigt haar uit op het jubileumfeest.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen