Buffalo’s geven mensen met lager inkomen tachtig procent korting

© Photo News

Mensen met een lager inkomen zullen komend voetbalseizoen (2016-17) tickets kunnen kopen voor KAA Gent aan een korting van 80 procent. De Buffalo’s stellen voor elke thuismatch een beperkt aantal tickets ter beschikking.

bst

De Stad Gent heeft daarvoor een deal gesloten met de club, blijkt uit een schriftelijke vraag van gemeenteraadslid Stephanie D’Hose (Open VLD). Mensen met een laag inkomen kunnen voor 1 euro een Uitpas kopen, waarmee ze in Gent, en straks ook in de Ghelamco Arena, een korting van 80 procent krijgen op tickets voor evenementen.

“KAA Gent zal in de loop van dit sezoen het Uitpas-systeem invoeren. De club stelt elke wedstrijd een zelfde contingent tickets aan kansentarief ter beschikking”, zegt schepen van Sport Resul Tapmaz (SP.A).

De korting zal enkel gelden voor een beperkt aantal tickets voor thuiswedstrijden uit de gewone competitie en enkel bij de voorverkoop aan het ticketloket aan de Ghelamco Arena, dus niet op de wedstrijddag zelf. Wanneer de regeling start, is nog niet vastgelegd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen