Vrouw schrijft emotionele bedankingsbrief aan piloten

Een Britse vrouw heeft een emotionele brief geschreven aan de piloot die haar eerder deze week veilig op haar bestemming bracht. De hartverwarmende brief is geschreven naar aanleiding van het drama met een vliegtuig van Germanwings vorige week. De brief wordt massaal gedeeld op sociale media.

jdb, skn

‘Naar aanleiding van de vreselijke gebeurtenissen vorige week wil ik mij tot jullie richten met een woordje van steun. (...) Want ik begrijp dat zo’n ongeval jullie als piloten ontzettend hard raakt. Ik ben ervan overtuigd dat een woordje van dank jullie een extra hart onder de riem kan steken’, zo schrijf Bethanie, zoals de passagier zichzelf noemt, in haar brief naar de piloten.

‘Bedankt om me zo veilig naar huis te brengen. Bedankt dat ik dankzij jullie regelmatig mijn familie in Engeland kan bezoeken’, gaat ze voort. ‘Ik had een fantastische vlucht, en ik hoop van jullie hetzelfde. Jullie maken een groot verschil. Jullie zijn de reden waarom ik vannacht kan lachen.’

De brief werd op Twitter gepost door Jai Dillon, een piloot die binnenkort vanop London Heathrow met een A320-vliegtuig zal vliegen, hetzelfde model van de Germanwings-crash.

‘Dit is een brief die een passagier aan mijn collega heeft gegeven’, schreef de piloot bij de foto. ‘Een bewijs dat we hier samen door moeten’, gaf hij nog mee.

Over welke vlucht het precies ging, kon Dillon uit veiligheidsoverwegingen niet meegeven. De foto werd intussen al meer dan 2.500 keer geretweet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen