Vier schrapt Iwein Segers zelfs uit herhalingen ‘Komen Eten’

Sinds enkele weken zendt Vier weer oude afleveringen van het populaire culinaire programma ‘Komen Eten’ uit. In die oude aflevering is de commentaarstem niet langer die van Iwein Segers, maar wel die van de huidige presentator van het programma, Herman Verbruggen.

skn

‘De oude afleveringen, waarin Iwein Segers nog de commentator van dienst was, werden opnieuw ingelezen door onze huidige presentator Herman Verbruggen’, zegt Kristof Demasure, woordvoerder bij van Vier. ‘Daarmee willen we de continuïteit verzekeren bij de kijker’, verduidelijkt Demasure. ‘Er werden daarvoor ook volledig nieuwe teksten uitgeschreven, die passen bij de stem van Verbruggen, die sinds dit voorjaar de commentaarstem verzorgt in het programma’, klinkt het.

‘Die beslissing heeft niets te maken met Iwein Segers. Want we kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Iwein’, zegt Demasure. ‘We willen nu gewoon op alle vlakken de lijn doortrekken met Herman. Iwein is trouwens op de hoogte van deze beslissing’, aldus Demasure.

Na de speciale editie van ‘Komen Eten’ met vier schlagerzangers, werden er drie weken lang oude afleveringen uitgezonden. Vanavond is de laatste herhaling van het oude seizoen te zien. Na de zomer komt er een nieuw seizoen van ‘Komen Eten’, met de stem van Herman Verbruggen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen