© ema

Vrijwilliger van het jaar gevierd

Fanfare Wampegalm heeft het gelukkige lot getrokken en krijgt een cheque van 850 euro. Het gaat om de helft van de tapopbrengst van de tweede editie van ‘Picknick in ’t gras’, een grote openluchtlunch in de tuin van de academie die in juni plaatsvond en waaraan liefst 29 lokale verenigingen deelnamen. Zij konden er elk hun ‘vrijwilliger van het jaar’ in de bloemetjes zetten.

Eddy Meulemans

Uit appreciatie voor het vrijwilligerswerk en het lokale verenigingsleven organiseert CD&V in Arendonk elke zomer een 'picknick in het gras'. De deelnemende verenigingen krijgen er behalve een gratis picknickpakket ook een tombolalot, waarmee ze de helft van de dagopbrengst van het evenement konden winnen. Vorig jaar was Toerisme Arendonk de gelukkige winnaar. En dit jaar ging de jackpot naar fanfare Wampegalm.

"Wat we met het geld gaan doen? Een nieuw instrument kopen: een baritonsaxofoon”, verklapt voorzitster Mieke Iemants, die wel toegeeft dat de cheque van CD&V niet de volledige kostprijs van het peperdure instrument zal dekken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER