Omleiding naar containerpark Ivarem wijzigt vanaf maandag

Het containerpark van Ivarem aan de Mechelsesteenweg in Lier is vanaf maandag 3 november via een andere omleidingsweg te bereiken. De toegang zal zich tijdelijk langs het Maaikeneveld bevinden.

Chris Van Rompaey

Het Agentschap Wegen en Verkeer legt sinds deze zomer het kruispunt van de Mechelsesteenweg met Hoog-Lachenen heraan.

“De aannemer werkte begin deze week de rijstrook aan de overzijde van het containerpark af. Ondertussen is hij aan de andere rijstrook begonnen, waardoor het containerpark vanaf maandag 3 november niet bereikbaar zal zijn via de toegang op de Mechelsesteenweg. De omleiding om het containerpark te kunnen bereiken, wijzigt maandag dus”, zegt communicatieambtenaar Ingrid Sillis.

“Bezoekers voor het containerpark rijden via de Lintsesteenweg en het Maaikeneveld, en draaien linksaf het gedeelte van het Maaikeneveld, richting Mechelsesteenweg, in. Vooraleer de Mechelsesteenweg te bereiken draai je rechtsaf de site van het containerpark op. Na het bezoek aan het containerpark draai je, voorbij de slagboom, onmiddellijk rechtsaf om langs de achterzijde van het containerpark opnieuw rechtsaf het Maaikeneveld op te draaien en dan via Mechelsesteenweg opnieuw richting Lier te rijden.”

Deze nieuwe omleiding is een stuk korter dan de huidige omleiding voor wie van Lier komt, maar niet voor wie vanuit de richting Duffel komt. Ook die mensen moeten dezelfde route volgen en moeten dus tot aan de Lintsesteenweg rijden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER