1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Simsalabim organiseert derde stoffenmarkt

Simsalabim tovert op zondag 7 september weer met stoffen. De Naaiclub organiseert dan voor de derde maal een stoffenmarkt waar je inspiratie op kan doen en kennis maakt met de allernieuwste trends.

Margo Tilborghs

“Simsalabim is een club met enthousiaste naaisters die sinds anderhalf jaar, twee keer per week samen de mooiste creaties uit hun naaimachine toveren”, vertelt initiatiefneemsters Dees Kapetijn en Nele Jaspers. “Onze deelnemers zijn begonnen met weinig of geen ervaring, maar kunnen nu al behoorlijk mooie creaties in elkaar zetten.” Simsalabim zorgt ervoor dat de clubleden niets tekort komen. Zo stellen ze een lockmachine ter beschikking waar de leden gebruik van mogen maken. “Zo kunnen ze werken met tricot om ijvoorbeeld kaptruien en dergelijke te maken”, zegt Nele Jaspers.

“Op dins- en donderdagavond van 19u tot 22u kun je ons vinden in de Potlodenschool in de Maststraat 2A. We hebben nog enkele plaatsjes vrij. Bij een kopje koffie of thee wordt er altijd gezellig gebabbeld en gaat het niet enkel over de naaiprojecten. Wie zin heeft is van harte welkom.” Voor de derde maal georganiseerd Simsalabim op zaterdag 7 september tussen 10u en 16.30u weer een stoffenmarkt. Deze gaat door in de Potlodenschool, Maststraat 2A in Essen.

"De vele kraampjes hebben een gevarieerd aanbod", zegt Dees Kapetijn. “Op vertoon van de flyer die in de regio verspreid wordt, krijgen bezoekers tien procent korting bij aankoop van materiaal. Dat geldt ook voor de aankoop van een nieuwe naaimachine. In het naaicafé kan je de machines ook meteen uitproberen.” Ook kinderen zijn welkom. “Terwijl zij spelen in de speeltuin, kunnen bezoekers genieten van koffie en huisgemaakt gebak”, zegt Dees nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER