'Ik kreeg kloppen op mijn gezicht tot ik neerviel'

Op het internet wordt een schokkend filmpje gedeeld van zinloos geweld in Brugge. Er is duidelijk te zien hoe het slachtoffer door twee mannen geschopt wordt tot hij niet meer beweegt. De man ligt met een schedelbreuk in het ziekenhuis, vertelt zijn broer Geoffroy Maes aan VTMNieuws.

Even voordien werd Geoffroy zelf aangevallen. 'Het enige wat ik weet, is dat ik kloppen kreeg in mijn gezicht. Dat ik neerviel en stampen en kloppen kreeg op mijn gezicht.' Geoffroy verloor even het bewustzijn. En toen hij weer bijkwam, zag hij hoe de mannen zijn broer aanvielen. Die vechtpartij werd door een buurbewoonster gefilmd.

Man bewusteloos getrapt, maar daders meteen weer vrij

© *

Op het internet dook gisteren een filmpje op waarin twee mannen een derde man op het hoofd schoppen tot hij niet meer beweegt. De beelden werden door een getuige opgenomen in Brugge. Hoewel de politie de daders kon identificeren en oppakken, werden ze meteen weer vrijgelaten. Het slachtoffer van de afranseling leek als bij wonder slechts licht gewond. Al sprak de politie gisteren van ‘een verslechtering van zijn toestand’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen