© Instagram/Twitter Patrick Millsaps, Belga

Papa van drie tienerdochters schrijft niet mis te verstane brief aan Ariana Grande

Een vader van drie tieners heeft op Twitter een pakkende brief gepost, gericht aan Ariana Grande. Het was na haar concert dat er zich maandagavond een gruwelijk drama voltrok in de Manchester arena.

ehu

“Gebroken. Vanuit het diepste van mijn hart, sorry. Hier zijn geen woorden voor.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat was de tweet die Ariana Grande maandagnacht de wereld in stuurde, nadat 22 mensen waren omgekomen bij de verschrikkelijke zelfmoordaanslag in Manchester. De feiten speelden zich af in de Manchester arena, waar net een concert van Grande ten einde liep.

Patrick Millsaps, een papa van drie tieners, kroop in zijn pen en schreef een open brief naar de Amerikaanse zangeres.

© Greg Allen/Invision/AP

“Beste mevrouw Grande”, begint hij. “Ik ben vader van drie dochters - van 13, 12 en 12 jaar oud. Je maakt dus al jaren deel uit van onze familie. Het zou zelfs kunnen dat je liedjes af en toe zijn blijven opstaan NADAT ik de meisjes al op school had afgezet. Ik zal bevestigen noch ontkennen dat ik persoonlijk elke aflevering van ‘Sam & Cat’ (een reeks waarin Grande een hoofdrol speelt, red.) gezien heb.”

“Ik heb je tweet gelezen en vrees dat ik je ergens op moet wijzen, meisje. Eén. Je moet je nergens voor excuseren. Als een onnozelaar iemand dronken aanrijdt naast je hotel in Manchester, zou jij je dan verantwoordelijk voelen? Als Manchester de nacht voor je concert was getroffen door een tornado met verschillende doden tot gevolg, zou jij je dan moeten verontschuldigen? Je zou niet meer verantwoordelijk zijn voor de daden van een gek dan je zou zijn voor een natuurramp of gekken naast je hotel.”

“Twee. Wat je werk als zangeres betreft zal je nu waarschijnlijk experts hebben die ‘strategisch’ nadenken over wat je nu moet doen. Die ‘experts’ hebben geen flauw benul van wat je meemaakt. Maak tijd vrij voor je God, voor je familie en vrienden zodat ze je ruimte en steun kunnen geven wanneer je het nodig hebt. Eet verdorie zoveel donuts als je wil. Je verdient het!”

“Drie. Wanneer en enkel wanneer je er klaar voor bent, namens alle papa’s ... euh... wier dochters van je muziek houden: ZING OPNIEUW. Muziek is de internationale taal van de vrede. Elke keer je je mond opent om dat godsgeschenk met de wereld te delen, maak je deze gruwelijke wereld een beetje minder gruwelijk.”

“Dat was het, het ongevraagde advies van een dikzak uit Georgia die houdt van zijn dochters en het leuk vindt dat er mensen als jij zijn in deze wereld. Zorg eerst voor jezelf. Je fans wachten wel.”

De brief werd massaal gedeeld op twitter. Grande zelf heeft voorlopig nog niet geantwoord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer