© Vel

OHL ontslaat Messoudi 'om dringende redenen'

Het bestuur van Oud-Heverlee Leuven heeft na een onderhoud met Mo Messoudi beslist om de speler te ontslaan 'om dringende reden'. De club oordeelt dat elke verdere professionele samenwerking met de middenvelder niet langer mogelijk is en ontbindt het contract met onmiddellijke ingang. Dat laat OHL vanavond weten in een persbericht.

jvh

In het persbericht staat: 'Deze beslissing is het gevolg van de vuistslag die Messoudi, die nota bene de kapiteinsband droeg in de wedstrijd tegen Tempo Overijse, woensdagavond verkocht aan Henseval. De lip van de Tempo-speler diende op zeven plaatsen genaaid te worden. De houding van Messoudi valt absoluut niet te verantwoorden en druist in tegen de TRAP-waarden (Team, Respect, Ambitie, Progressie) die OHL hoog in het vaandel draagt.'

De dertigjarige Messoudi tekende in juni vorig jaar een tweejarig contract bij OHL met optie op een derde seizoen. Hij kwam over van AA Gent waar hij slechts sporadisch in actie kwam. Messoudi brak door bij Germinal Beerschot waar hij van 2002 tot 2006 speelde, in 2005 de beker won en enkele keren werd opgeroepen voor de Belgische beloften. Daarna speelde hij drie jaar voor het Nederlands Willem II, waarna hij eerst voor Kortrijk en daarna voor AA Gent aantrad.

MEER OVER OH Leuven

MEER OVER VOETBAL