© PN

Vossen: 'Als kind al fan van Club'

Jelle Vossen maakte zondag de overstap van de Engelse tweedeklasser Burnley naar Club Brugge. De transfer kwam voor velen uit de lucht gevallen, dat was ook het geval voor de Limburger. Dat bevestigde hij in een filmpje op de website van blauw-zwart.

FiVr, Belga

"Enkele dagen of weken geleden had niemand mij bij Club Brugge verwacht. Het is voor mij ook een hele verrassing", aldus Vossen. "Ik hoop me terug uitstekend in mijn vel te voelen en ik hoop dat zich dat dan ook vertaalt in mijn prestaties op het veld. Ik wil successen behalen met Club Brugge en meegaan met de ambitie die de hele club heeft. De ambitie hier is kampioen worden en daar gaan we alles aan doen. Iedereen bij Club Brugge zit allang op die titel te wachten. We gaan daar allemaal ons stinkende best voor doen."

Vossen staat bekend als een boegbeeld van Racing Genk, maar in zijn jeugdjaren was Vossen eigenlijk altijd supporter van Club Brugge. "Dit heeft niet meegespeeld in mijn beslissing om voor deze club te kiezen, maar als kind was ik inderdaad al supporter van Club Brugge. Dat is al enige tijd geleden, maar het is mooi dat ik nu ook echt bij Club Brugge aan de slag ga."

Lees ook:- Club Brugge haalt Jelle Vossen terug naar België- Genk-fans furieus over transfer: 'Dit voelt aan als verraad'- Supporters pakken Vossen aan met wansmakelijke facebookgroep

Aangeboden door onze partners