© Dirk Vertommen

IT-bedrijf gunt FC Hattrick tornooi, outfit en sporthal

De Canguru Solidarity Cup. Onder die naam organiseert het Mechelse IT-bedrijf Canguru een voetbaltornooi voor FC Hattrick. Het bedrijf bekostigt ook een nieuwe outfit voor het Mechelse ‘homeless team’ en een jaar lang de sporthal voor de wekelijkse trainingen.

Marijn Sillis

Het verhaal begon vorig jaar met een eerder atypisch teambuildingsmoment van Canguru. “In plaats van ons te amuseren met een paintball of avonturenparcours, kozen we ervoor om met onze medewerkers klusjes uit te voeren bij sociale organisaties”, vertelt Els Urbanczyk, HR Manager van Canguru. “Via Straathoekwerk Mechelen kwamen we onder meer in contact met Mechelse Hattrick."

Het IT-bedrijf uit Mechelen-Noord neemt nu zelf het heft in handen en organiseert op zondag 12 juni een voetbaltornooi op de Nekker. Daar zullen negen bedrijfsteams samen met het Mechelse homeless team FC Hattrick voor de overwinning strijden. Maar daar blijft het niet bij. “Als extraatje bieden we FC Hattrick ook een gloednieuwe outfit aan”, zegt Urbanczyk. “En we bekostigen een jaar lang de huur van de sportzaal, waar de voetballers van Hattrick elke week trainen."

Lees vrijdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER