© Patrick De Roo

Natalia: “Wereldster worden? Ik ben niet geïnteresseerd in die fame and fortune”

Twee jaar geleden stond ze nog te trappelen om de grote internationale doorbraak te forceren, vandaag liggen Natalia’s prioriteiten elders. “Ik ben niet geïnteresseerd in de ‘fame and fortune’ van een wereldster. Ik zou er mijn relatie niet voor willen opofferen.”

jan ruysbergh

Ze heeft er haar tijd voor genomen, maar vandaag ligt Natalia’s nieuwe album In My Blood in de winkel. Een plaat die Natalia (34) in eigen beheer uitbrengt, want ze is sinds enkele maanden haar eigen platenbaas. “Platenbaas vind ik een beladen woord, ik moet er nog wat aan wennen”, zegt ze. “Maar ik heb wel zelf geïnvesteerd, ja. Dat maakt het extra spannend. Maar ik heb niet het gevoel dat ik er alleen voor sta. Teamwork makes your dream work. Ik ben heel blij dat mijn manager Peter naast mij staat als stuwende kracht.”

Bij het vorige album stak Natalia niet onder stoelen of banken dat ze Amerika wou veroveren. Nu klinkt het ietsje anders. “Ik vind het niet vervelend dat je mij daarover een vraag stelt, maar ik wil niet dat er geschreven wordt: nu ga ik eens doorbreken in Amerika, zie! Want dat is bullshit. Ik wil wél ook naar de roots van mijn muziek gaan, en die liggen nu eenmaal daar.”

“Als ze mij morgen vragen om in Japan te gaan optreden, zal ik daar natuurlijk met veel plezier naartoe trekken. Het is altijd leuk om je grenzen te verleggen. Maar of ik een wereldster wil worden? Daarop antwoord ik met een volmondige neen. Ik ben niet geïnteresseerd in die ‘fame and fortune’, je kunt toch maar op één plaats tegelijkertijd zijn. Ik zou er mijn relatie niet voor willen opofferen, mijn privéleven komt écht op de eerste plaats.”

Lees vrijdag het volledige interview in Gazet van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER