Usain Bolt graaft graf voor verongelukte Olympische medaillist

© *

Er zijn beelden opgedoken van de Jamaicaanse atletiek-ster Usain Bolt die het graf helpt graven voor zijn verongelukte vriend en ex-atleet Germaine Mason. De Britse hoogspringer kwam op 20 april om het leven bij een motorongeval tijdens een vakantie in Jamaica.

sdv

Bolt (30) was goed bevriend met Germaine Mason (34), een Brit met Jamaicaanse roots. Mason won op de Spelen in Peking zilver in het hoogspringen. Intussen was hij gestopt met topsport, maar hij had nog regelmatig contact met Bolt.

Mason verloor de controle over zijn motor toen hij moest uitzwenken voor een tegenligger op de Norman Manley autosnelweg in Jamaica. Hij was om 4:20 uur 's morgens op terugweg van een feestje met Bolt en andere vrienden uit de atletiek. Volgens de Jamaicaanse krant The Gleaner kwam Bolt samen met een andere atleet, Michael Frater, kort na het ongeval ter plaatse.

Mason werd de dag na zijn overlijden begraven in Portland (Jamaica). De beelden van Bolt doken nu pas op. Op sociale media had Bolt eerder al een eerbetoon gebracht aan zijn vriend.

 

??

Een bericht gedeeld door Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) op

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen