Direct naar artikelinhoud

Globetrotter Marvin Ogunjimi kiest opnieuw voor exotisch avontuur

Globetrotter Marvin Ogunjimi kiest opnieuw voor exotisch avontuur

De kans dat we Marvin Ogunjimi binnenkort weer in onze Jupiler Pro League aan het werk zien, is behoorlijk klein. De 28-jarige ex-spits van RC Genk en Standard ruilt het Noorse Strømsgodset namelijk in voor het Zuid-Koreaanse Suwon FC.

Ogunjimi speelde sinds de zomer van 2014 in de Noorse competitie. In juli 2015 liep de snelle en technisch vaardige aanvaller een scheur op in de voorste kruisband van de linkerknie. Daardoor stond hij maanden aan de kant. De transfer naar Zuid-Korea circuleerde al eventjes, maar is nu dus officieel. De Aziaten zijn alvast in de wolken met onze landgenoot, die de aanvalslinie extra vuurkracht moet bezorgen.

Op de sukkel
De Mechelaar met Nigeriaanse roots debuteerde in 2005 op het hoogste niveau bij KRC Genk. Hij speelde, op een uitleenbeurt aan RKC Waalwijk na, tot 2011 voor de Limburgers. Met de Belgische titel op zak tekende Ogunjimi bij het Spaanse Mallorca, maar dat werd geen succes. De club van de Balearen leenden de zevenvoudige international vervolgens uit aan Standard, Beerschot en OH Leuven. Ook bij die clubs kon Ogunjimi geen potten breken.

Twitter bericht wordt geladen...