Parkeerschijf gesmolten door de hitte: “Parkeerwachter gelieve geen boete te geven”

© Polco

De hitte heeft niet enkel zijn weerslag op mensen en dieren, ook parkeerschijven hebben onder het weer te lijden, zo blijkt. Een bestuurder in Wetteren trof zijn parkeerkaart

verwrongen aan door de hitte in de wagen. De automobilist moest haar auto echter nog laten staan dus besloot zij een briefje te schrijven aan de parkeerwachters. “Gelieve geen boete te geven.”

rrln

De automobilist wilde in Wetteren haar parkeerschijf leggen, maar het ding bleek verwrongen te zijn door de hitte, meldt Polcon. Daardoor kon de witte schijf niet meer draaien en dus moest de chauffeur creatief zijn. De bestuurder legde de gesmolten schijf toch op het dashboard, maar schreef er een begeleidend briefje bij. “Problemen met de parkeerschijf. Ik kan ze niet meer draaien op 16u. Gelieve geen boete te geven, morgen ben ik in bezit van een nieuwe. Alvast bedankt.”

© Polcon

Het briefje heeft mogelijk geholpen, want bij terugkomst stak er geen boete onder de ruitenwisser. Het parkeerbedrijf in Wetteren kon niet met zekerheid zeggen of een parkeerwachter coulant is geweest of dat er niet is gecontroleerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen