© Abdruck fuer Pressezwecke honorarfrei

Vrouw sluit zichzelf op in... andermans auto

Een vrouw heeft zich gisterenmiddag in Genk per vergissing opgesloten in een auto die niet van haar was. Uiteindelijk moest ze zelfs de hulpdiensten bellen. De politie spoorde de eigenaar op en die kon haar bevrijden.

MaW

De vrouw ging gisterenmiddag naar haar auto, een Peugeot, die ze parkeerde in de Burgemeester Gerard Bijnenslaan in Genk. Met haar sleutel opende ze de auto vanop afstand. Ze zette zich in de auto en moest de deur dichttrekken omdat een andere wagen voorbijreed. Op dat moment vergrendelde de auto zich. De vrouw stelde dan pas vast dat ze niet in haar eigen Peugeot, maar in een Volkswagen van iemand anders zat. Doordat ze met haar sleutel geen contact kon maken met de auto kon ze de deuren ook niet meer openen. De vrouw belde de hulpdiensten.

De politie kon de eigenaar van de auto opsporen en vroeg de man om zijn auto te komen openen. Die was heel verbaasd bij het zien van een vreemde vrouw in zijn auto. De vrouw begreep evenmin hoe ze in die Volkswagen was beland. De auto’s hebben ongeveer dezelfde kleur. Mogelijk is de vergissing gebeurd door een onoplettendheid gecombineerd met technisch falen van de autosleutels.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer