© Chris VAN ROMPAEY

UiTPAS vervangt alle andere Lierse vrijetijdspassen

Lier start op donderdag 1 juni met de UiTPAS, de spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd. Deze vrijetijdspas geeft u tal van voordelen in Lier en 26 andere gemeenten en regio's.

Chris Van Rompaey

Met een UiTPAS spaar je punten aan de UiTPAS-zuilen die je op volgende locaties terugvindt: Liers Cultuurcentrum, de dienstencentra, Visit Lier, zwembad De Waterperels, Jeugdcentrum Moevement, de bibliotheek en in de academies tijdens evenementen.

Heb je voldoende punten verzameld, dan kan je die omruilen voor een voordeel naar keuze. Voor drie punten krijg je bijvoorbeeld een kopje thee of koffie in de dienstencentra en in ruil voor vijf punten geniet je een gratis drankje in het leescafé (bib De Fé). Tien punten geven je onder meer recht op een gratis minigolfbeurt, op 10% korting op de basisprijs van een voorstelling in het Liers Cultuurcentrum en 15% korting op een zwembeurt in De Waterperels.

De UiTPAS vervangt alle andere Lierse (vrijetijds)passen, zoals de vriendenpas van het Liers Cultuurcentrum, de M-pas en de Sport-Overdagpas. De GOMOR-pas voor mensen met een beperkt inkomen werd in april al door een gratis UiTPAS vervangen.

Een UiTPAS kost vijf euro, is persoonlijk en onbeperkt geldig. Je kan er eentje kopen voor elk gezinslid vanaf 2,5 jaar.

www.uitpaslier.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER