© if

VIDEO. Discobaar A Moeder kondigt nieuwe Ringlandbenefiet aan met geinige clip

De gesprekken rond de mobiliteitsoplossing voor Antwerpen en de overkapping van de Ring lijken in een cruciale fase te komen. Tijd om nog even gas bij te geven, denken ze bij Ringland. De burgerbeweging organiseert op 25 maart een benefiet in Zaal Zappa. Discobaar A Moeder en Merdan Taplak tekenen alvast present.

JoRo

Ringland kan nog alle steun gebruiken en organiseert daarom op zaterdag 25 maart een benefiet Zaal Zappa op het Kiel. Discobaar A Moeder en Merdan Taplak zegden al toe om de avond in goede banen te leiden en iedereen aan het dansen te krijgen. Ringland zegt met de avond nogmaals te willen aantonen dat het brede steun geniet bij de Antwerpse bevolking. Daarnaast wil de beweging voldoende middelen ophalen om ook in de toekomst haar werking te garanderen.

Tickets kosten 12 euro en zijn beschikbaar vanaf maandag 6 maart 12 uur enkel via www.ringland.be. Het aantal tickets is beperkt.

Het is niet de eerste keer dan deze Antwerpse dj’s hun schouders onder Ringland zetten. Ook op de Ringlandfestivals kregen ze de massa aan het dansen. Discobaar A Moeder nam alvast een promofilmpje op om de Ringland-benefiet bekend te maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Oosterweel