© jb

Plazacity volgende fase Seniorplaza houdt opendeurdag op zaterdag 4 maart

Het aangekondigde nieuwbouwproject Plazacity houdt zaterdag 4 maart een opendeurdag. Het complex telt dertig assistentieflats, 2 winkelpanden, ondergrondse parking en een tuin.

Jan Boey

Het nieuw op te trekken gebouw, op de hoek van de Vooruitgangsstraat en de Overwinningsstraat, telt dertig nieuwe erkende assistentieflats met de gegarandeerde dienstverlening vanuit OTV/Seniorplaza, gelegen aan de overzijde van de Overwinningsstraat. De assistentieflats op de gelijkvloerse verdieping en eerste en tweede verdieping zijn allemaal voorzien van een ingewerkt terras en verschillend in oppervlakte. De assistentieflats van de dakverdieping hebben een terras over de volledige breedte van de assistentieflats. Naar keuze zijn er één- of tweekamerflats. Alle assistentieflats zijn te koop of te huur.

Verder bevat het gebouw op de gelijkvloerse verdieping ook nog twee ruime winkelpanden, een binnentuin en een ruime toegang tot het gebouw. Er zijn ondergrondse parkings voorzien, die u kan bereiken met de autolift. Ondergronds is ook een fietsenberging en andere bergingen voorzien.

Op zaterdag 4 maart heeft er van 14u tot 18u een info- en verkoopdag plaats in Plazarama, ingang via Seniorplaza, de overzijde van het nieuw te bouwen complex. http://www.plazacity.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER