© jb

© jb

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Buurtbewoners moeten bewonerskaart afhalen op gemeentehuis: Spartacus Run verovert twee dagen De Schorre

De Spartacus Run editie 2017 verloopt opnieuw over twee dagen in De Schorre van Boom. Afspraak op zondag 30 april en maandag 1 mei. De buurtbewoners moeten voor 't eerst hun nieuwe bewonerskaart tonen.

Jan Boey

De nieuwe doorlaatbewijzen kan u nog op het Boomse gemeentehuis afhalen voor vrijdagmiddag 12u. Deze bewonerskaarten kon u eerder op basis van uw inschrijvingsadres en nummerplaat aanvragen. Met de Spartacus Run dit weekend in het vooruitzicht, hebben de buurtbewoners deze bewonerskaart voor 't eerst nodig om in hun straat of naar hun huis te rijden.

De 'Spartacus Run' heeft twee van de zogenaamde 17 evenementendagen die De Schorre in dit provinciaal gebied nog mag houden. In het kader van het mobiliteitsplan van De Schorre wordt met de Spartacus Run de parking De Klamp opengesteld en zijn volgende wijken bemand met wijkstewards: kruispunt Dirkputstraat en Nachtegaalstraat, kruispunt Bosstraat en Kapelstraat, kruispunten Kapelstraat en Hoek (tegenover de Bosstraat, ter hoogte van squash, ter hoogte van Hoek 76 en ter hoogte van de kapel), kruispunt Wyckmansveld en Kerkhofstraat, kruispunt Steenbakkerijenstraat en Kerkhofstraat. De stewards houden enkel de bezoekers van het evenement tegen. Met deze maatregelen willen ze wildparkeren voorkomen.

De survivalrun doorheen De Schorre is zo'n 10 kilometer lang waarop een 15-tal hindernissen zijn geposteerd en is een organisatie van Golazo. Voor de eerste keer is er ook een ‘Spartacus Run for kids’, om 10 uur. Vanaf 11u wordt er om de 20 minuten een start gegeven voor de Spartacus Run voor volwassenen. Het einde van de sportieve activiteiten is voorzien rond 17u. Van 17u tot 20u kan u nagenieten van podiumactiviteiten, catering en barbecue. Er is voor de bewoners ook een gratis groen nummer van De Schorre, waarop u terecht kan tijdens de uren van het evenement: 0800 23 260,http://www.sport.be/spartacusseries/2017of http://www.deschorre.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER